نکاتی در مورد آشپزخانه رستوران | پرسنل آشپزخانه رستوران | برنامه ریزی در آشپزخانه رستوران



تجهیزات رستوران | 

تجهیزات فست فود | 

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 

 

نکاتی در مورد آشپزخانه رستوران :

آشپزخانه یک رستوران نقش اصلی و فرماندهی مرکزی همچنین اصلی یک رستوران را بر عهده دارد. در آنجا غذا پخته و تهیه و تنظیم شده با آرایش کامل برای سرو به مشتری ارائه می گردد.

آشپزخانه یک رستوران می تواند بزرگ و جادار باشد یا می تواند کوچک باشد. اندازه یک آشپزخانه آنچنان مهم نمی باشد و در مرحله اول آنچنان اهمیت خاصی ندارد.

اگر یک آشپزخانه با دقت طراحی گردد،کارکنان آشپزخانه به راحتی و بطور مداوم می توانند وعده غذایی صدها نفر را بدون هیچ مشکل خاصی در یک زمان سرو نمایند.



برنامه ریزی در آشپزخانه رستوران ها :

رستوران های وجود دارند که در آشپزخانه آن ها  ایستگاه های مختلفی وجود دارد. مانند: ایستگاه روغن سرخ کرده ، ایستگاه پیتزا ، ایستگاه سالاد و … پس باید این را در نظر گرفت که رستوران شما ممکن است چند ایستگاه داشته باشد.

 

منو رستوران خود را در نظر بگیرید چون در هنگام برنامه ریزی به شما کمک خواهد کرد. فضا آشپزخانه نکته مهم دیگریست، زیرا فضای موجود در آشپزخانه میزان و تعداد 

تجهیزات لازم را به نوعی تعیین می کند یزار با در اختیار داشتن فضایی کوچک مجبوریم برنامه های غذایی خود و لیست منو خود را محدود نماییم در این صورت نمی توانیم منوی بزرگ با یک آشپزخانه کوچک در اختیار داشته باشیم. این موضوع بدین معناست که باید قبل از 

خرید تجهیزات باید برنامه سازمان یافته ای داشته باشیم.



  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 

  •  » 










  • مشخصات

    آخرین مطالب این وبلاگ

    آخرین ارسال ها

    آخرین جستجو ها